Cum comand direct ?

1. Comanda telefon

1. Contactati telefonic departamentul Comenzi Directe in orice zi lucratoare, intre orele 8:00-17:00, la numerele

Romtelecom: 0251.435.462
Vodafone: 0723.577.215

2. Persoana care va raspunde, va poate da toate lamuririle de care aveti nevoie si va prelua comanda dumneavoastra.

2. Comanda prin E-mail

1. Pentru a transmite o comanda de formulare prin e-mail, deschideti Comanda prin e-mail. Dupa completarea tuturor datelor necesare, va rugam sa o expediati la urmatoarea adresa de e-mail : comanda@tipografiareal.ro.

2. Comenzi pentru celelalte Produse si Servicii din oferta Tipografiei REAL (altele decat formularele), va rugam sa le trimiteti sub forma text, la comand@tipografiareal.ro.

3. Comanda fax

Pentru a da o comanda de formulare pe fax, va rugam sa descarcati Comanda pe fax. Urmati instructiunile de completare a comenzii. Expediati comanda, completata cu datele necesare, la numarul de fax : 021 411 70 38.

Precizare: dupa ce transmiteti, in orice modalitate,

comanda dumneavoastra, in termen de o zi lucratoare veti fi contactat pentru a confirma comanda si a da bunul de tipar. Multumim !

Cum sunt anuntat ca este gata comanda mea?

In cazul in care ati optat pentru a ridicarea comenzii dumneavoastra de la sediul nostru, in termen de trei zile lucratoare de la confirmarea prin e-mail a 'Bunului de Tipar' , veti primi un SMS, la numarul de telefon indicat in comanda, prin care veti fi anuntat ca puteti ridica comanda, in orice zi lucratoare, in intervalul orar 8-18.


In cazul in care ati optat pentru livrarea prin curier, in termen de 4 zile lucratoare de la confirmarea prin e-mail a 'Bunului de Tipar', veti fi contactat telefonic pentru a indica intervalul orar in care sunteti disponibil pentru a primi comanda dumneavoastra.


In cazul in care ati optat pentru livrarea prin Posta Romana, veti primi un Mandat Postal, prin care veti fi anuntat intervalul orar in care puteti merge la Oficiul Postal indicat de dumneavoastra, pentru a primi comanda.

Cum fac plata pentru comenzile directe?

1. Plata numerar - atat pentru livrarile prin curier cat si pentru cazul in care optati pentru ridicarea comenzii dumneavoastra de la Centrul de Comenzi al Tipografiei REAL.
2. Prin Ordin de Plata - in acest caz va rugam sa ne transmiteti prin fax sau e-mail o copie a Ordinului de Plata vizat de banca.

Cum se asigura livrarea la comenzi directe, cat dureaza si cat costa?

1. in Bucuresti:
a) veniti si ridicati produsele de la Centru de Comenzi, usor accesibil, situat in apropierea Casei Poporului, pe str. Progresului (fost Trafic Greu), zona dinspre Calea 13 Septembrie spre Calea Rahova, nr.134-138, program cu clientii: in fiecare zi lucratoare, intre orele 8,00-18,00. Veniti linistit, gasiti oricand locuri de parcare! Este varianta cea mai rapida si cea mai ieftina! Recomandata si pentru firmele din Ilfov.
b) livrare prin curier, la pretul de 11 lei/comanda (livrari doar in Bucuresti). Este varianta cea mai comoda pentru dumneavoastra. In medie, dureaza inca 2 zile lucratoare dupa cele 3 zile necesare producerii formularelor.


2. în orice judet

2. in orice judet
a) livrare prin Posta Romana, valabila in orice localitate in care exista oficiu postal. In acest caz veti fi anuntat cand coletul ajunge la Oficiul postal indicat de dumneavoastra, urmand sa va prezentati si sa-l ridicati. Pretul si durata livrarii sunt in functie de destinatie. Va rugam sa solicitati aceste informatii cand comandati. Este varianta cea mai convenabila de a livra in Tara; va invitam sa comandati din timp (cu 10 zile inainte de a avea efectiv nevoie de formulare).
b) livrare prin curier, disponibila doar in resedintele de judet. Pretul si durata livrarii sunt in functie de destinatie. Va rugam sa solicitati aceste informatii cand comandati. Este varianta recomandata cand va grabiti si doriti sa vina comanda direct la sediul dumneavoastra (comod si repede).

Cum dau bunul de tipar, la Comenzi Directe?

1. Formulare financiar-contabile personalizate numai cu datele de identificare

In maxim 24 de ore de la trimiterea comenzii dumneavoastra prin e-mail, telefon sau fax, veti primi un e-mail la adresa indicata in comanda, prin care vi se va solicita sa confirmati toate datele din comanda, inclusiv datele pentru personalizarea formularelor comandate. Va rugam sa raspundeti acestei solicitari, indicand modificarile pe care doriti sa le efectuam in comanda Dumneavoastra. In cazul in care comanda nu necesita modificari, va rugam sa ne comunicati ca sunteti de acord cu prezenta comanda.

2. Formulare financiar-contabile cu personalizare complexa

In cazul formularelor financiar-contabile cu personalizare complexa, veti fi rugat sa transmiteti pe e-mail, logo-ul (sigla) in format vectorial si sa specificati si codurile de culoare ce urmeaza a fi tiparite pe formular. In maxim 24 de ore de la inregistrarea comenzii dumneavoastra, veti primi un e-mail ce va contine macheta formularului personalizat si vi se va solicita confirmarea corectitudinii datelor si designul-ui machetei. Va rugam sa ne comunicati eventualele modificari ale machetei sau comenzii dumneavoastra.

3. Tiparituri publicitare

Pentru comenzile de tiparituri publicitare transmise prin e-mail, telefon sau fax, este necesar sa ne transmiteti prin e-mail macheta materialului dumneavoastra in firmat vectorial, PDF sau TIFF. In maxim 24 de la inregistrarea comenzii si a machetei veti primi un e-mail care va contine macheta prelucrata pentru tipar a materialului dumneavoastra si vi se va solicita sa confirmati atat corectitudinea machetei cat si a datelor din comanda.

4. Stampile

In maxim 24 de ore de la transmiterea comenzii dumneavoastra prin e-mail, telefon sau fax, veti primi un e-mail la adresa indicata in comanda, prin care vi se va solicita sa confirmati datele din comanda, precum si sa va dati acordul asupra machetei stampilei pe care ati comandat-o. Macheta stampilei reprezinta amprenta stampilei comandate. Veti putea astfel verifica daca dimensiunile sau informatiile amprentei sunt corecte. Va rugam sa raspundeti la acest e-mail pentru a confirma veridicitatea datelor din comanda, sau pentru a ne indica eventualele modificari ale comenzii dumneavoastra.

JULLIANORaspundeti la urmatoarele intrebari si completati formularul urmator :1..Care este activitatea dumneavoastra de baza ?

2..Care din domeniile de activitate ale companiei noastre va intereseaza cel mai mult si de ce ?

3..Va intereseaza sa deveniti partener (persoana juridica) sau colaborator (persoana fizica) ?

Daca va intereseaza sa va angajati in cadrul companiei noastre sau in grupul nostru de firme va rugam aplicati pentru unul din joburile active la  Anunturi - Locuri de munca sau postati-va CV-ul pentru viitoare joburi ce se vor publica in curand !