Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Puteti urmari la TV cursa pentru Fondurile Europene sau puteti fi CEL care obtine finantarea. CLIK AICI
Incalzire gratis


 

business-to business

Despre noi

  SC Julliano Exim SRL a fost infiintata in anul 2000, activitate cu care societatea a debutat pe piata romaneasca a fost tipografia, editura si productia publicitara pe suport de hirtie si carton.(link carti tiparite),activitate care este de actualitate si in prezent.

Activitatea de baza fiind consultanta in management, sisteme de vanzari, marketing, publicitate,(soft, design si solutii inteligente pentru web), recrutare de personal, contabilitate, fiscalitate, managementul proiectelor cu finantare europeana societatea a avut posibilitatea sa cunoasca si sa activeze in mai multe domenii precum comert, productie, distributie, transport, turism, imobiliar, agricultura, industrie, constructii,organizare de evenimente,import-export, alaturi de diversi parteneri care au apelat la serviciile noastre in diverse variante : parteneriate, externalizarea diverselor activitati , contracte de colaborare.

Datorita activitatii pe care am desfasurat-o si o desfasuram a aparut ca o necesitate crearea si dezvoltarea unei aplictii performante de management tutulor acestor (informatii , parteneriate, oferte, cereri, relatii internationale,sisteme) si astfel a luat nastere www.julliano.ro o aplicatie on-line in care pe linga partea de management a informatiilor sunt prezente si prezentate vizitatorilor oferte ale noastre cit si ale partenerilor nostrii .

 

“Te-ai apucat de renovat sau vrei sa construiesti de la zero?! Ai ajuns unde trebuie!”

O echipa entuziasta si pregatita pentru provocarile fiecarui caz, cu o experienta de peste 10 ani in amenajari si constructii. Efortul sustinut pe care l-am depus pana acum si il vom depune in continuare vine in sprijinul clientilor si partenerilor nostri, pentru a imbunatatii calitatea vietii si a constructiilor.

Tinta noastra este excelenta, atat in relatia cu clientii cat si cu munca noastra. Atat timp cat esti dedicat si perseverezi, rezultatele nu se vor lasa asteptate. Avem nevoie de calitate si coeziune.

Corectitudinea sta la baza realtiilor noastre cu clientii. Acordam un respect deosebit culturii, obiectivelor si castigurilor clientiilor, de altfel nu incercam sa le modificam sub nici o forma. Rolul nostru este de a nu lasa lucrurile sa derapeze intr-o directie gresita. A pasi in mediul amenajarilor sau a cosntructiilor poate fi similar cu primi pasi facuti de un copil care invata sa merga. Asa cum parintele ridica copilul cazut in fund, noi iti intindem o mana de ajutor cand faci primi pasi. Daca tot ai inceput nu renunta la primul hop.

 

Persoana de contact :

Rosca Mircea Iulian

0723577215

mircea@julliano.ro 

Cautare :
   
MRE Finance LTD
Solutii pentru incalzirea casei tale...
ARPANET - website-uri in domeniul medical
Restaurant Neos -Craiova
Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta