Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Sanatatea ta ! Este singurul lucru care conteaza!
Distribuitor TERMOIZOLATII si HIDROIZOLATII
Izolatii cu spuma poliuretanica rigida si amenajari interioare si exterioare
 
Acasa >> Despre noi


Despre noi

Despre noi

 După 8 ani petrecuți în tumultul activităților economice din anii ^90 trecând de la comerțul in piețe și târguri la cel in magazine specializate in materiale de construcții , electrocasnice, alimentare și organizare de evenimente , la formarea și coordonarea echipelor de vânzari produse financiare in diverse multinaționale , key account management al unor multinationale specializate in comertul en-groos și distributie de produse alimentare , cosmetice sau larg consum ,în anul 2000 a venit momentul înființării SC Julliano Exim SRL . Activitatea cu care societatea a debutat pe piața românească a fost tipografia, editura și producția publicitară pe suport de hârtie și carton.(link carti tiparite),activitate care este de actualitate și în prezent.

Din 2002, după o consolidare și îmbunătățire a activităților din trecut , grație experienței acumulate in multinaționale , activitatea de bază începe a se contura ca  fiind consultanța in management, sisteme de vânzari, marketing, publicitate, crearea de produse software necesare imbunătațirii activitaților clienților departamentului de consultanță , dar și pentru nevoile personale sau la comandă , design si soluții inteligente pentru web, recrutare de personal, contabilitate, fiscalitate, managementul proiectelor cu finanțare europeană .

Societatea a avut posibilitatea să cunoască și să activeze in mai multe domenii precum:  consultanță , management financiar , managementul proiectelor, comerț, producție, distribuție, transport, turism, imobiliar, agricultură, industrie, construcții , reciclare energie verde ,organizare de evenimente, import-export, I.T., Software , alaturi de diversi parteneri care au apelat la serviciile noastre in diverse variante : parteneriate, externalizarea diverselor activitati , contracte de colaborare ,asociere temporară pe proiect (Joint-Venture sau Joint Management Agreement).

Datorită activitații pe care am desfasurat-o și o desfasurăm a apărut ca o necesitate crearea si dezvoltarea unor aplictii performante de management al tuturor acestor (informații , parteneriate, oferte, cereri, relații internaționale ,sisteme) și astfel a luat naștere www.julliano.ro o platformă cu aplicații on-line destinate tuturor agenților economici indiferent de domeniul de activitate sau dimensiune , promovată la nivel național și internațional prin sistemul propriu de vânzări, în care .pe lângă partea de management a bazelor de date și a informațiilor sunt prezente și prezentate vizitatorilor-users sau clienți,  oferte ale noastre căt și ale partenerilor noștrii .

 

 

“Te-ai apucat de remodelat sau vrei să-ți construiești o identitate virtuală sau clasică- fizică nouă sau una de la zero?!

Ai ajuns unde trebuie!”

O echipă entuziastă și pregătită pentru provocarile fiecarui caz, cu o experientă de peste 28 ani in mediul economic național și internațional , călită in toate mediile și tipurile de societăți este incântată ca alături de dumneavoastră să pornească in abordarea unui nou proiect , pe termen scurt, mediu ,lung sau nedeterminat, în analiza ,identificarea problemelor , identificarea de soluții , consultanță in alegerea soluției optime situației dumneavoastră,implementarea soluției , urmarirea - monitorizarea post implementare , reprezentate in justitie , finanțarea soluțiilor, strategii de exit, etc in asa fel încât proiectul dumneavoastră sa ajungă la maturitate in conditii optime cu un maxim de randament . Efortul sustinut pe care l-am depus pana acum si il vom depune in continuare cu drag , vine in sprijinul clientilor si partenerilor nostri, pentru a imbunatatii calitatea vietii de business si automat personale.

Ținta noastră este excelența, atât in relația cu clienții cât și vis-a-vis de munca noastră. Atât timp cât ești dedicat , lucrezi cu o echipa cu experientă , implementezi corect la timp soluțiile ideale și perseverezi, rezultatele nu se vor lăsa așteptate. Avem nevoie de calitate si coeziune.

Corectitudinea stă la baza realțiilor noastre cu clientii.

Acordăm un respect deosebit timpului , culturii, obiectivelor și câștigurilor tuturor persoanelor implicate in derularea activitatilor si proiectelor in care ne implicăm, in toate fazele de la stadiul de iedee , precontract , contract , postcontract si prietenie .

Rolul nostru este de a nu lasa lucrurile sa derapeze intr-o directie gresita. Așadar pentru fiecare pas alaturi de noi am gasit solutii optime pentru ca timpul și banii tuturor actorilor implicați să fie in maximă siguranță astfel încât relaționarea noastră să fie foarte agreabilă și focusată pe obiectiv !

Societatea noastră cât și toate societatiile partenere au incheiate asigurari de răspundere profesională , deasemenea vine cu solutii variate compexe si complementare de protejare a clientilor si propriilor parteneri .

Dacă ați inceput sau doriți să începeți nu renunta la primul hop.

Vino alaturi de noi , experiența noastră își va spune cuvântul !

 

Persoana de contact :

Rosca Mircea Iulian

0040723577215

office@julliano.ro

mircea@julliano.ro 

 
Cautare :
  Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta